Halkalı Doğa Ortaokulu

Belgegeçer : ...
WEB https://dogaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi 1.Etap 3.Bölge No29, 34307 Küçükçekmece/İSTANBUL
VİZYON : Millî, manevi ve evrensel değerlere sahip, geleceğin bilgi ve becerileriyle donanmış, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir okul olmak.
MİSYON : Türk Millî Eğitim Sisteminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda; millî kültür ve demokrasinin bilincinde; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; düşünmeyi, araştırmayı ve üretmeyi seven; iletişime ve paylaşıma açık; geleceğin bilgi ve becerilerine sahip; sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek için çalışmaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz, Beyaz Bayrak, Okulum Temiz, Sıfır Atık belgelerine sahiptir. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında Küçükçekmece Okul Sporları kapsamında düzenlenen FUTSAL turnuvasında yıldız erkekler takımımız ilçe birincisi, küçük erkekler takımımız ilçe ikincisi, FUTBOL turnuvasında yıldız kızlar takımımız ilçe üçüncüsü olmuştur.

Saatler : Ders Başlama: 09.00 Ders Bitiş: 15.25
Isınma : Kalorifer (doğal gaz)
Servis : Okulumuzda öğrenci servisi mevcuttur.
Ulaşım : Bakırköy yönünden gelenler için 98-98T-89, Avcılar yönünden gelenler için 76O otobüsleri kullanılabilir.
Yerleşim Yeri : Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi 1.Etap 3.Bölge No:29, 34307 Küçükçekmece/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Küçükçekmece ilçe merkezine 5 km, il merkezine ise 30 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -